Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2011 12:03 - ДОБЪР ДЕН, БАТЕ! /препоръчвам да се прочете/
Автор: martito Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2089 Коментари: 6 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Добър ден , Бате !
Отдавна не съм ти писал ,защото все си намираме начин да си говорим за наши си неща .
Сега ще пиша ,защото не става дума за мен и теб или за цялата ни шумна фамилия . Става дума за нещо много по-голямо от всички нас - един детски живот. Защо е по-голямо ли ? Ами защото когато дойде време да Му се представиш и на везните от едната страна се сложат всичките ти добрини - все тежки и големи /това магистрали ,това метро , това ниски данъци и вси европейски средства / ,а на другата сълзите и болката на едно четири годишно дете ,занеш ли в коя посока ще се наклони везната ?
Знаеш ! И аз знам ,че знаеш и за това ти пиша ,за д ане забравяш .
Мога само да те поздравя за онова ,което направи и вчера и днес . Не съм се и съмнявал ,че си мъж на място и като такъв ще отриеш заседанието с подошечните ти министри с този въпрос - за онова детенце ,което вече го няма . Така е редно ,така повелява моралът ,така постъпват хората ,които имат съвест и знаят ,че едно малко дете е по-голямо от от цял кабинет министри.
Защото да си министър означава да си слуга на народа си . Скоро ми го припомниха и съм много благодарен за това .
Защото ,Бате , него вече го няма ,но то си отговорен пред неговите родители ,кото и д ане са те избирали са живеят в Държават ,на която ти си Главен Слуга , да Щеф на слугите ,но преди всички слуга и си длъжен пред тях да има справедливо възмездие .
Така ,Бате , когато Му се представиш ,ще можеш с чиста съвест да пискаш прошка от душата на Гери .Ще я поискаш ти ,защото за знам ,че мижитурката ,която се поредтавя за лекар няма да го направи .
Това може да го направи само мъж на място ,а както казах в началото , ти си такъв.
Не те лаская .Аз не умея да сипя ласкателства ..АЗ мога да ти кажа истината .Аз мога да ти връча , като на слуга на народа метла ,лопата и кофа за боклук и д ате помоля да почистиш страната ни от дребни ,ачни и подли душички . Защото ,Бате , ти си избран за Пръв Чистач на Републиката и колкото и да е тежка тази корона ,можеш да я носиш достойно .
В този ред намисли ти казвам да не оставяш така нещата и да пуснеш едно есемесче / щото ги обичаш тези неща / на Проф Миланов и да го помолиш да изпълзи от дупката , в която се е наврял и по твой пример да заеме позиция . Най-добре ще е да ни се извини ,но и всяка друга позиция на същество с гръбначен стълб е добре дошла !
После ,Бате , се обади на прокуратурата , знам,че и м имаш телефончетата , да вземат и те да свършат поне веднъж нещо като хората. Като за начало да се самосезират !
После си поговори и с ръководството на ИСУЛ . Не , няма този път ленти за рязане, съжалявам ! Както преди време много бързичко понижиха в длъжност един лекар ,който каза истината ,че в министерството са малоумници , така и сега да реагират без да мънкат !
И да вметна - в министреството са малоумници ! И трябва да го знаят ! Съжалявам само ,че лекарят ,който им каза истната беше наказан !
Та така,Бате ! Да ти кажа - и аз не спя спокойно . Мира няма да имам докато има хора ,като този "лекар " .
И ти и аз ще издържим , защото няма друг изход и някой трябва да почисти ! И ти и аз знаехме с какво се захващаме ,но не сме хора ,които бягат от отговорност .
Онова барабанче ,което купих преди време ,стои все още при мен . Ако решиш ,че не си слуга ,а господар на народа си , ти го връчвам ,за да предвождаш редичката от отиващите на майната си !
След време ще ти го дам , за да стои при теб . Така винаги ще помня ,че и аз може да съм предводител на позорната редичка ,ако си повярвам прекалено много .
За сега Аз Съм този ,които върви плътно зад теб и те подкрепя.
Аз Съм този ,които те сритва ,ако кривнеш от правия път .
Аз Съм този ,който ще те задържи ,ако тръгнеш да падаш .
Аз Съм този ,който пръв ще ти каже ,че говориш недомислици .
Аз Съм този ,който ти казва ,че е прекрасно да се лети .
Аз Съм този ,който ще ти помогне да усетиш миговете на Вечността .
Аз Съм този , който ще ти покаже Безсмъртието .
Кой съм аз ?
АЗ СЪМ ТВОЯТА СЪВЕСТ !


от блога на karambol5



добавям и нещо, което открих в нета:
"Черен списък на лекарите в България"




Тагове:   списък,   лекари,   БАТЕ,


Гласувай:
32



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ketcakuatl - ДОБРЕ ДЕ
06.01.2011 14:03
Аз друго се чудя. Няма ли кой да му дръпне един пердах на този пишман доктор? Роднини, близки, приятели, случайни хора. Това би било и много отрезвяващо за гилдията. Те институциите в Бг. - кучета ги яли. Пък и случайно да му се наложи някакво наказание - не пречи!!! Иначе пак ще стане - кучетата си лаят а кервана си върви. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ? И КОЛКО ПЪТИ НИ ТРЯБВАТ? Илф и Петров бяха казали, че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се......
цитирай
2. martito - ketcakuatl,
06.01.2011 14:11
На базата на думите на Б. Борисов в "Тази сутрин" по БТВ :
"Няколко дена слушам по новините как ИСУЛ прави проверка, инспекторатът прави проверка, вместо да отидат, за два часа 2 часа да видят епикризата и да вземат решене. Да го дадат на съд или да го махнат поне като лекар. То е ясно какво е станало, един калпав доктор е унищожил не само един живот, но явно от жалбите, които гледах от други семейства... ми настръхва косата. А той явно е търпян" ."
/от http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-gergana-isul-smart-dete-7725975?nt=9/

очаквам думите да станат дела и "докторът" да не бъде наказан случайно.
цитирай
3. анонимен - Вместо
06.01.2011 14:42
да дават хиляди по адвокати и експерти, чрез което не се постига реално нищо, може би епо-добре с тези пари да решат иначе проблема с въпросния "лекар".
Това със сигурност ще направи останалите не толкова арогантни.
цитирай
4. makont - Само така, Мартичко
07.01.2011 10:42
докато този звяр не си плати няма да ги оставим на мира. Аз и във фейсбука пуснах, но излиза от името на малкия ми син, че съм на неговия комп. Следобяд ще си седна и на моя и от там ще пусна, коментари, линкова, изобщо няма да го оставим да се измъкне.
цитирай
5. dorichela - Браво,
07.01.2011 20:38
Наденце!
цитирай
6. malkiatprintz - Миланов изпълзя, уж, Мартито, но ...
08.01.2011 08:56
Миланов изпълзя, уж, Мартито, но това не е достатъчно. Лошото е, че това не е единственият случай, а досега и батето нищо не е изокал. Дано да тръгне промяна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martito
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2850826
Постинги: 327
Коментари: 10487
Гласове: 37663