Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2012 15:01 - Има ли Цецка пръст в цялата работа?
Автор: martito Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6710 Коментари: 19 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Напоследък никакъв ме няма, ама никакъв. То че съм блейка, блейка съм, и то от големите. Ама сега – къде мисля, какви ги върша – направо не мога да се позная. За Гинес, че и отатък Гинес съм.
   Ей на вчера ще пускам печката – оная конверторната, която виси на стената и си дава вид на климатик. Но върши работа де, и то доста добра. Та натискам дистанционното и чакам да се стопли. И понеже знам, че за нула бройки ще стане жега, не обличам пуловера. Защурах се из разни сайтове из нета, тананикам си даже оная песен от “Ну погоди” “А нам все равно, а нам...”, кога безброй ледени тръпки си дадоха старт по гърба ми в надпреварата коя по-здравата ще схване раменете и врата ми. Бре Боже, толкова ли е студено, бре, че вече двайсе минути печката нищо да не може да стопли?!?!... Друг път за пет минути въздухът е топъл, сега... Сега сигурно навън е по-топло, отколкото в стаята ми! А нам всьо равно ли! – айде – навличай пуловера. Ефект – тц! Нови маратони ледени по гърба ми. Слагам шал, шапка, навличам палтото... Ей, оня Чолаковия от бтв-то сибирския студ наистина го докара, ма в стаята ми!!!...
   След още двайсет минути, вече бях разкатал фамилиите до девето коляно на всички, сътворили конверторната печка въпреки засечките, които ми правеше тракането на зъбите ми. С всьо зимно снаряжение по себе си се засилих – ще я изключвам печката, ма от контакт направо. И като приближих... Хммм... Какво да ви кажа... Ми... Натиснал съм копчето “Fan”, а не “Heat”… Мдаа... Проблемът пак не е В монитора, а ПРЕД монитора...
   Но това са си кристално чисти, бели кахъри, разбира се. Ако обаче бяха само те.
   Същата вечер, след като се постоплих и хапнах без инциденти, си рекох, че нещо сладко на душата за сладки сънища добре ще ми дойде. И много добре ми дойде да ви кажа – цял буркан с мед катурнах. Не тупна на пръстите на крака ми, накъдето се беше насочил, щото бързи рефлекси имам и къде Джеймс Бонд вдигнах крак и избегнах удара. За сметка на това обаче, бурканът с все мед в себе си не се спря и се натроши щедро на пода...
   Още ми лепнат ръцете от това чистене на терикот от мед и стъкла. И рани имам! Нещо сладко ще ми се яде ли пак, м?...
   Два дни преди това пък изръшнах цялата къща в търсене на протфейла си, пълнен с все ми документи. Няма да ви обяснявам що мисли ми минаваха през главата за всичко, което следва, ако не го намеря. А какъвто съм уникум заплеснат, като нищо да съм го оставил на касата в магазина, щото преди това пазарувах. А вече бая натрупан опит имам в магазина със забравени ръкавици, очила, покупки и акъл по едни девойчета с бели полички...
   Ами ако съм го изгубил другаде? Ами ако са ми го откраднали? Ами ако... Наопаки я обърнах и къщата, и колата. Как ли не се обвиних, как ли не се молих. Няма го,бре, няма го! Ужас!...
   Все пак го намерих де. Вкъщи. И не, не беше в задния джоб на дънките ми, не беше и в захарницата, нито в кутията с брашно. Съвсем спокойно си кротуваше в хладилника, настанен удобно /от мен, разбира се/ между две телешки пържоли и пакет замразени зеленчуци...
   Няма да се обсъждам!
   Само ще продължа. С това, че душицата ми както се беше свила на топка, така и се отпусна облекчено. За награда, рекох си, ще си направя чай. Сипвам чайче в чашата, заливам с вряла вода, добавям малко отлежало спиртче и захлупвам с чинийка отгоре. Вече ухилен до уши, доволен, че портфейлът е намерен, се разполагам царската на диванчето, опъвам крачета на табуретката, пускам телевизорчето и отпивам от чайчето и... Хммм... Абе що така на чесън вкус има чая бре? Аз нали джинджифил сложих?!...
   Мдааа.. Джинджифил съм сложил, ма друг път – бурканчето с чесъна на прах съм докопал...
   И това да кажеш – било е преди. Минало-заминало. Ми днес? М?
   Днес на път към работа рекох по едно време да поизтупам крачоли и обувки от снега. И, значи, как се заотупвах, какви ги затанцувах – не знам, ама за нула бройки се озовах в снега, оставяйки солиден портрет на задните си части там.
   И сега колкото пъти седна, толкова пъти усещам силно седалищните си мускули, а пред очите ми изниква Цецка – комшийката от втория етаж, на която все й е горещо и все с едни деколтета голеееми се разкарва.
   Та, тук и въпросът ми към вас – мислите ли, че Цецка има нещо общо с гореописаните събития? И ако има – как да я накажа за премеждията, през които минавам заарди нея? Щото,... щото има и утре, мхм!




Гласувай:
29



1. karambol5 - ПЪрвом - вината е изцяло у Цецка !! Ша ...
27.01.2012 15:19
ПЪрвом - вината е изцяло у Цецка !! Ша знаиш не и е чиста работата щом с тези голееееми деколтета се е заразкарвална на ...найсе градуса в мороза :)))))
И подходящо наказание е ...малко сняг в деколтето , за да си намериш повод да и помогнеш да го махне ..После ..после ....после я каниш на чайче ,за да се стопли и внимаваш да не е от чесън и ако го сревираш със сламка задължително да е студен и с клонче джоджен :)))))))))))))))))))))))
Или просто я помоли да те стопли :))))))))))))))))))))))))) ПОдарък шалче също ще свърши работа ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
2. martito - karambol5,
27.01.2012 15:31
:))))))))))))))))))))))))) Нали! И аз така си мисля - Цецка е виновна!:)))))))))))
И това за снега в деколтето доста е интригуващо... героят ми се замисли... улиса се даже бих казала..:))))))))))))))))
Ще взема да го накарам да я помоли да го стопли, че.... че нещо мечтателния му поглед само нови инциденти вещае:))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
3. zabavnata - Цачева ли е виновна? :))))))))))))))))
27.01.2012 15:55
Твоят герой да не се заплесва, че ако сам не се хлъзне има опасност и през лятото да го "изпързалят".:))))))))))
Успешен ден за теб!
цитирай
4. dorichela - Хахахахаха, Цецка е виновна за в...
27.01.2012 16:09
Хахахахаха, Цецка е виновна за всичко, вЕрвай ми! :)
цитирай
5. martito - zabavnata,
27.01.2012 16:31
:)))))))))))))))))))) Бе знам ли го и аз вече - Цачевата ли, Иванова ли, Вячева ли... То само Цецка в главата му, без фамилия;)))))))))))))
И ще внимава героят ми де... за Цецка;))))))))))

Весело настроение!:)
цитирай
6. martito - dorichela,
27.01.2012 16:32
:)))))))))))))) И на мен така ми се струва - Цецка да е виновната и в частност това нейно все горещо да й е;))))))))))))))))))
цитирай
7. starbuck69 - :)))
27.01.2012 17:13
Когато се опнеш върху снега, разбираш колко хубаво е, че той няма бодли ! :))))))
цитирай
8. karambol5 - Накарай го да я помоли да го стопли, ...
27.01.2012 17:16
Накарай го да я помоли да го стопли ,че ...този мечтателен поглед само нови случки от този характер вещае :)))))
цитирай
9. makont - Мартичко, тоя човечец трябва да отида да му баят,
27.01.2012 17:34
то има, има карък, ама такова чудо. А Цецка със сигурност е виновна, ако му е взела ума. И тя на баячка, за любовна магия, та да не трови живота на човечеца. Усмивчици от мен, че отивам да разходя мопитата навън в снега, знаеш ли какъв купон е.
цитирай
10. martito - starbuck69,
27.01.2012 18:07
:)))))))))))))))
мдаааа... усещам аз, че ще има още "разковани дъски";))))))))))

Поздравчетаааа белоснежно приказни:)))
цитирай
11. martito - karambol5,
27.01.2012 18:09
:)))))))))))) Ще го накарам аз, па и де толкоз ще иде той:))))))))
Само дето си мисля, че май тоя мечтателен поглед след едно стопляне от Цецка.... ще стане дваж по-мечтателен...;))))))))))))))
цитирай
12. martito - makont,
27.01.2012 18:11
:))))))))))))) И при баячки ще го пратя, Майче:)))))))
А сега аз идвам с теб и мопситата на разходка:))) И знам, че ще е купон:))) Аз вчера в снега си подбрах три кучета след себе си, даже за игра ме подканяха:)))))))))))
Та - идаааа с вааас:)))))
цитирай
13. iliada - :)))))))))))))
27.01.2012 21:02
Та Цецка значи е виновна?:)))))))
Поздрави ,приятелче!Цял срам е че не надниквам често тук.....
цитирай
14. martito - iliada,
28.01.2012 08:47
:)))))))))))))))))) Ми Цецка е виновна - аз сякаш друг не виждам;)))))))))))
Поздравчета и от мен, гарнирани с усмивки и насторение за теб:)))
цитирай
15. desozz - Горката кака Цецка!
28.01.2012 11:27
Що пък само тя да е виновна. Ааааааако има повече от един портрет на задни части под балкона е ясно. Присъдата е издадена.Ама да танцуваш по леда без кънки си е лудост. Я покани кака Цецка на чайче с ромче и веднага ще забравиш за инцидента и последиците от него.
Весели почивни дни!
цитирай
16. martito - desozz,
28.01.2012 13:27
:))))))))))))))))))) Е, ся... то на героят ми му се иска кака Цецка да е виновната:))))))) Па и към наказания клони.... и май добро наказание ще е да я покани на чайче с ром, та да й стане от горещо още по горещо на кака Цецка! Мхм!:))))))))))))))))))

Весели почивни дни:))))
цитирай
17. pevetsa - Тук си е същият смях Марти. . . топли ...
29.01.2012 15:37
Тук си е същият смях Марти ... топли прегръдки за теб мила :))))))))
цитирай
18. martito - pevetsa,
30.01.2012 13:08
Топлина да царува в душата ти, Алекс:))
цитирай
19. jioia - хахаха
01.02.2012 21:59
как Цецка нещо много в дълбоки води навлязла...
Предлагам хууубаво да й го върнеш ;)

поздрави!:))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martito
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2844373
Постинги: 327
Коментари: 10487
Гласове: 37662