Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2012 19:32 - Пламчо Идиотинът: мисия "Клеопатра"
Автор: martito Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8705 Коментари: 37 Гласове:
23

Последна промяна: 09.06.2012 19:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    - Имало едно време един много пламенен, супер-пупер принц на име Храбърко Безумний, за по-кратко наричан от всички Идиот. Храбърко бил дотолкова пламенен, че напълно си заслужавал и фамилията и прозвището с все смисли, които влагаме ние днес. В Имало едно време обаче никой не възприемал принца като абсолютен, кръгъл, че и закръглен глупак. А той бил закръглен, дори тлъстак според днешните ни представи, но всички придворни дами, че и крехки млади принцеси въздишали по снажната му атлетична снага и си представяли как дебелшките му потни ръце ги галели по косите, по лицата, по рамената, по…
   - Ей, я спри малко! Ти да не си и ти някоя от тия примляскващи по Идиота фръцли, м? И какви ми ти въздишки, какво ми ти едно време – глупости на търкалета! Първо не е никаква приказка. Сегашно си е времето. Има го и ще го има Идиотът му с идиот. И що за име – Храбърко Безумний? Накрая ще ми излезе някой Робин Уилямс и ще му изръкопляскат всички. Не! Нека си е Пламчо. Пламчо Идиотинът – както обичат да го наричат съседите му в определени часове на деня и особено на нощта. Ще обяснявам защо. Така… до къде стигнах,… а, да – до трето! Трето – той си е абсолютен дебелак, обявяващ сланините си за мускули. И, моля ти се, нека не заблуждаваме хората – той е този, който въздиша по разни незнаещи на кой свят са недорасли фръцли, на които им дай само дискотеки и купон до зори…
   - Уффф, добре… Така де е – Пламчо Идиотинът и фръцли-пръцли, по които въздишал. Недорасли лигли, които с искрено удоволствие, макар и с нацупени устнички се оставяли да им бъдат плащани питиетата, чантичките, „чАрвилцата’, пудричките, рокличките, пантофките и вся друга потреба на една истинска малка фръцла-пръцла. Като казвам малка имайте предвид 16-17-18-годишна, осъзнала колко е важно в живота да има подкрепата на портфейла на някой безумник. А нашичкият супер-пупер принц,… ъъъъ,… добре де, нашият Пламчо Идиотинът не бил някой стисльо. Щедро раздавал и времето, и парите си, и най-вече себе си и своя апартамент за организиране на забави за младите хубостнички…
   - Да! И тук е моментът да обясня това, което обещах. Свързано е с тази думичка „апартамент”. Защото за ужас на всички жители на блок Х13, тази особено колоритна и незабравима особа Пламчо Идиотинът не се подвизавала в свой палат някъде накрай града или селото /въпрос на гледна точка и степен на омраза към кмет и Община/ , а в техния жилищен блок, от ония панелните, в които ако някой си позволи да пръдне, го чуват не само всички живущи в неговия вход, но и тези от съседните входове…
   - Ееее, прозвуча просташко! Хората ще останат с впечатлението, че Пламчо е някой пръдльо, а той не е! Той просто обичаше музиката. Но истинската - поп фолк музиката. И я обичаше на високи децибели просто защото не е егоист. И като един истински меломан не се съобразявал кое време на денонощието е – пускал музиката и слушал ли слушал… в захлас и до забрава…
   - Май и ти се захласна, мхм. „Слушаше” не е точно казано за него. Той просто надува някоя песен ни в клин, ни в ръкав, примерно в 5 часа сутринта и я повтаря поне един час. След което отново ни в клин, ни в ръкав дръпне шалтера на дискотеката.
   - На това му се казва споделяне, Варадине! Споделяне с образователни подбуди. Ти не слушаш поп фолк музика, ама всичките песни до една ги знаеш, с текстовете им барабар, и все от Пламчо, нали?
   - Не мисля, че трябва да превъзнасяме Пламчо и неговата липса на егоизъм. А и може доста да се поспори относно образователните му напъни. Да – повторението е майка на знанието, но баща на… на какво беше баща? Всъщност няма значение. Той си е идиот!
   - Да, ама всички съседи се специализираха в съставянето на емоционални, идващи от сърцето и душата поздравителни адреси към майката на Пламчо, нали?
   - Добре де, Станимирке, добре, права си. Дай да не занимаваме хората със семейните си спорове. Имаме мисия да изпълняваме и Домсъветите от трите входа ще ни искат сметка за това…
   - Да, Варадине, да. Та да се върнем към нашия съсед Идиотин, който заради прекомерната употреба на силна музика често е наричан от живущите в блок Х13 Идиот Недин или Дисководещ Тъпоглав. Но ако чуете, че някой от съседите му се е заканвал да сложи край на музикалните стремления на Пламчо, като му смени физиономията примерно – не е вярно! И никой, ама никой не се е отдавал на въображаем вандализъм, свързан с трошене, мачкане и раздробяване на вся музикална техника, притежание на Пламчо. Категорично НЕ!
   - Истината е, че съседите от блока на Пламчо сме цивилизовани и вече образовани хора, които му желаят само доброто. И в емоционалните пристъпи на последната му музикално-образователна среднощна феерия, взехме решение да намерим жена на Пламчо. Та ха дано се успокои музиката в душата му, та и ние, съседите му, да се порадваме на тишина и спокойствие в домовете си. Та, мили дами и господа, не се стеснявайте, смело подавайте заявления за съпруга на Пламчо. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при стриктна конфиденциалност.
   Приоритетно ще бъдат разглеждани заявленията на всички с вече натрупан стаж, както и бременните жени… а и мъже също…
   Ако проявявате интерес към позицията „Съпруга на Пламчо”, изпратете актуална снимка и автобиография на адрес:

   гр. Игрек
   бл. Х13
   за мисия „Клеопатра”

   Одобрените кандидати ще бъдат поканени на среща с Пламчо.




Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karambol5 - :))))))))))))))))))))))))) П...
09.06.2012 19:43
:))))))))))))))))))))))))) Пожелвам му от все сърце на Пламчо Идиотинът да се ожени !!!
и други неща му пожелавам - все така хубави !! ))))
И поздравления за Домсъветите на трите входа ;))))Мисия " Клеопатра " е редно да се увенчае с ОГРОМЕН успех .... / все пак човечецецът и апартамент има ..таковата..... /:)))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
2. martito - karambol5,
09.06.2012 19:47
:)))))))))))))))) Благодарско искрено за проявената съпричастост, Карамболче:)))) Надявам се по вашия край да има някоя свободна дама или свободен господин, готви да споделят живота си с наш Пламчо:)))))))))))))
И да - прав си - има и апартамент, и кола има:) Ум няма - но това ще е предимство в брака... надявам се..:)))))))))))))
цитирай
3. karambol5 - :)))))))))))))))) Ухилванче ;...
09.06.2012 20:11
:)))))))))))))))) Ухилванче ;)))))) ум щом няма , подготвям му една свободна дама плюс господин от нашия край ;)) Готови да споделят живота си ваш Пламчо :))))))))))))))))) предимството под формата на липса на ум е старателно отбелязано и сведено до тяхното знание ;)) Изпращам документите на горепосочения АдреЗ :))))
цитирай
4. martito - karambol5,
09.06.2012 20:27
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ААААаууу, че си ми душицаааа!!!:)))))))))))))))
Пращай веднага дУкИментите:))))))))))))))))) И на дамата и на господина - ние сме модерни хора, нямаме претенции относно пола на съпругата - важно е да задомим момчето:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
5. diso - Точно се чудех дали точно съпруга му трябва
10.06.2012 07:54
Може да има нужда от някой як мъжага човекът. Ама гледам, че Карамболчето вече се е сетило:)) Успех!
цитирай
6. martito - diso,
10.06.2012 08:29
:))))))))))))))))))))))) Който спечели конкурса - мъж, жена - ние не сме претенциозни съседи, а и сме с модерни разбирания и ще подкрепим младото семейство:)))))))))))))
И ще има успех мисията:))))) Трябва да има!:))))))))))))

Добро утро, diso:))
цитирай
7. makont - Боже, а като го задомите ще ви ревнат и
10.06.2012 10:11
малките Пламчо-идиотчета. Дали това е спасението? Усмивки Мартичко!
цитирай
8. gothic - Хе хе!
10.06.2012 10:32
Станах и герой на разказ!!! Благодарско :))))))))
цитирай
9. sestra - И мен
10.06.2012 11:30
ма има тука... друго не разбрах.
цитирай
10. анонимен - Идеята ти е пропита с омраза към съседите ти.
10.06.2012 13:04
Направо прелива. Ами, ако /когато/ се вземат? Какво ще стане? Два меломана с 2 урудби и два чифта слушалки? Ами стойнстните ръкопашни дискусии чий идол е по-свят? Отиде ви панелното блокче.
цитирай
11. анонимен - На тебе ти е лесно. Само музика ще пускаш и си до тука.
10.06.2012 13:06
gothic написа:
Станах и герой на разказ!!! Благодарско :))))))))

На мен Цефула е отредил ролята на благороден касапин в негов роман. :-))))
цитирай
12. martito - makont,
10.06.2012 17:33
:))))))))))))))))) Не знам дали това е спасението, но Домсъветите от трите входа на блок Х13 така са решили, и си струва да се опита:))))))
А и ся... много зависи на каква жена ще попадне:))))) Или мъж де:)))) А съм виждала такива ербап МЪЖЕ как стават мушици само от един поглед на любимата:))))))))))))))
Поздравчета с усмивки:)))
цитирай
13. martito - gothic,
10.06.2012 17:34
:))))))))))))))))))) Случайно съвпадение на имената, инак - нищо общо:)))) Ти си душицааа:)))))))))))))
Ухилени поздравчета:)))
цитирай
14. martito - sestra,
10.06.2012 17:35
Е, щом теб те има, другото не е толкоз важно:)))
Поздравчета с пожелание за усмихнат следобед:))
цитирай
15. martito - katana,
10.06.2012 17:37
:))))))))))))))))))))))))))))) Ама се извъди и ти оптимистичен песимист ама:)))))))))))))))))))))))))
цитирай
16. sestra - Важно е, как... :) за добросъседството
10.06.2012 18:20
съм готова и име да дам. Благодаря, Надя, и на теб настроение с усмивки много!
цитирай
17. анонимен - Преди години един идиот си беше вързал алармана на колата към клаксон от Волга
10.06.2012 18:41
martito написа:
:))))))))))))))))))))))))))))) Ама се извъди и ти оптимистичен песимист ама:)))))))))))))))))))))))))

Оригиналната шумотевица му била тиха. А алармата чувствителна. Мине куче и започне да вие. Цялото каре скача в готовносо и висок боен дух. Така един път, два пъти .... на третия път собственика беше отпрашил на някъде. И това чудо започна да вие на "въздушна тревога". Час, два, няма кой да я изключи. И започна едно масово упражнение "улучи колата с бутилка".
Примерът е за подсещане. :-))))))))))
цитирай
18. martito - sestra,
10.06.2012 19:02
:)))))) Мдаа... за добросъседството наистна не трябва много...:)))
Благодаря за пожеланията, sestra:)))
цитирай
19. martito - katana,
10.06.2012 19:03
Екземпляри всякакви:)))
И не схванах това с "подсещането", но то... то явно си е зарад многото повторения... сякаш..;))))))))))))))))))
цитирай
20. vmir - Мисля, че за да успее мисия "Клеопатра", ще ви се наложи
11.06.2012 08:31
да прекръстите Пламчо ако не на Цезар, поне на Цезарчо. Разбирам, че това е затруднение от емоционален характер, но нали искате мисията да успее?
цитирай
21. анонимен - Използвах термина "подсещане", за да не ми "лепнат" подтикване към "абе, метни нещо тежко по тях,
11.06.2012 08:58
martito написа:
Екземпляри всякакви:)))
И не схванах това с "подсещането", но то... то явно си е зарад многото повторения... сякаш..;))))))))))))))))))

но гледай да улучиш". :-)))))
цитирай
22. martito - vmir,
11.06.2012 10:16
:)))))))))))))))))) Замислих се сега и аз за името.... Обаче... хмм.. обаче то никак не му подхожда - къде е Цезар, къде е Пламчо - нищо общо:))))))
А мисията просто носи името Клеопатра.. на жена с характер:)))
И мисията ще успее - няма де толкоз и Пламчо да иде;)))))))))
Поздравчета ухиленки:))
цитирай
23. martito - katana,
11.06.2012 10:18
:))))))))))))))))))))))))))) Абее... като се знам колко съм точна... по-добре е, че не съм се сетила;)))))))))))))))))))))
цитирай
24. vmir - 22. martito,
11.06.2012 10:40
martito написа:
:)))))))))))))))))) Замислих се сега и аз за името.... Обаче... хмм.. обаче то никак не му подхожда - къде е Цезар, къде е Пламчо - нищо общо:))))))
А мисията просто носи името Клеопатра.. на жена с характер:)))
И мисията ще успее - няма де толкоз и Пламчо да иде;)))))))))
Поздравчета ухиленки:))


Е, в такъв случай не е за пренебрегване и една резервна мисия - "Екатерина Велика" примерно в случай, че Клеопатра не успее да се справи... :))
цитирай
25. martito - vmir,
11.06.2012 10:51
:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Приема се:))))))))))) ПЛАН Б: "Екатерина Велика", ако не проработи - привеждаме в действие ПЛАН В: "Маргарет Тачър" ;)))))))))))))))
/ама каква конкуренция сме само на разните там акцийки на управляващите ни;))))/
цитирай
26. анонимен - Вземи пример от екшъните. Каниш 4-5 "любители" на чалгата
11.06.2012 10:52
martito написа:
:))))))))))))))))))))))))))) Абее... като се знам колко съм точна... по-добре е, че не съм се сетила;)))))))))))))))))))))

и само гледай. Мисля, че ще си носим и боеприпасите.
цитирай
27. martito - katana,
11.06.2012 13:39
:)))))))))))))) Само да си намеря маскировъчен екип и давам сигнал;))))))))))))))
цитирай
28. gothic - Наде,
11.06.2012 16:10
martito написа:
:))))))))))))))))))) Случайно съвпадение на имената, инак - нищо общо:)))) Ти си душицааа:)))))))))))))
Ухилени поздравчета:)))



де и половинката да беше на това мнение ;) Поздрави и от мен :))))))
цитирай
29. анонимен - Абе, Пламене.. върти ми се еретична мисъл. До повторим онова сборище от преди 2 години.
11.06.2012 16:15
gothic написа:
martito написа:
:))))))))))))))))))) Случайно съвпадение на имената, инак - нищо общо:)))) Ти си душицааа:)))))))))))))
Ухилени поздравчета:)))


де и половинката да беше на това мнение ;) Поздрави и от мен :))))))

Знаеш ли к`во готино и хладно кръчме съм намерил? Хем може и с фейс контрол.
цитирай
30. net - :)
11.06.2012 23:08
изпуснах случая да се включа с кандидатура.
"Меломанка /68-165-32/, обичаща класическа музика, както и джаз. Предпочита Гершуин. Готова да намери сродна душа."

:)) Ха сега да Ви видя, "панели-затори":))
цитирай
31. martito - gothic,
12.06.2012 10:07
:)))))))) Виж сега, аз като жена ще ти разкрия една малка тайна - половинката понякога е на различно мнение за разнообразие, за по-шарено ежедневие, не за друго:)))))))))))))))))
Ухилен до уши ден:)))
цитирай
32. martito - net,
12.06.2012 10:09
:))))))))) Не си изпуснала нищо - предложената от теб кандидатка е включена в списъка:))))))))))
Да видим дали Гершуин ще допадне на трите входа;)))))))))))
цитирай
33. анонимен - Марти, след дълго мислене се сетих за едно подходящо отмъщение,
12.06.2012 12:08
без да се налага допълнителна огнева мощ. Значи, ако нямаш уредба, викаш някой приятел с такава. Зареждате Хованщина на Мусоргски /пълната версия и след това целия цикъл "Пръстена на Нибелунга" от Вагнер. Спасявате се за 2-3 дена за да не ви бият и глухите и ... чакате резултата.
цитирай
34. gothic - katana
13.06.2012 00:53
katana написа:
gothic написа:
martito написа:
:))))))))))))))))))) Случайно съвпадение на имената, инак - нищо общо:)))) Ти си душицааа:)))))))))))))
Ухилени поздравчета:)))


де и половинката да беше на това мнение ;) Поздрави и от мен :))))))

Знаеш ли к`во готино и хладно кръчме съм намерил? Хем може и с фейс контрол.



Де бре? И аз намерих случайно завчера един здрав пъб. Малко е келяв откъм места за пушачи, ама това да му е кусура :)))))
цитирай
35. didim - такива идиоти много...
13.06.2012 09:59
с лопата да ги ринеш и ги има не само в панелните блокове за съжаление. Пък да не ти разправям ако имаш "късмета" да живееш на по-малко от километър от циганска "ромска" махала. Трябва през цялото време да си с тапи за уши или със слушалки в ушите. Адреналина е на макс през цялото време.
цитирай
36. imbe - Idioti da iskate..
15.06.2012 18:56
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
37. goran - Здрасти Надя :) - много се радвам да те видя отново в блога :)
18.06.2012 08:38
Липсвахте ми - ти, и текстовете ти.

И както личи, не само аз мисля така ;)

Поздрав най-сърдечен :)
Усмихната, светла и плодотворна седмица :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martito
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2844742
Постинги: 327
Коментари: 10487
Гласове: 37662