Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2014 16:44 - Съдействайте ми, моля!
Автор: martito Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4569 Коментари: 16 Гласове:
27


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Значи, не мога повече така – искам жена. Не ми е интересно вече да съм сам. И аз искам жена до себе си, и аз искам щастие семейно. Ей на – всичките ми приятели – женени. Ми и аз искам така. Сега, каквото и да се чува за мен, и аз човек съм, и аз нужди имам, и аз боже чадо. И не че съм претенция, ама все паааак… мислил съм – доооста! – на каква жена името си да дам. Щот сега… бе не може всяка да е, нали така?
    Та, първо и много важно, не я ща някоя хилава кльоща на системи. Не ща да спя на брезент с арматура. Искам от всичко да си има – любовни дръжки, месце, сланина, това-онова… нали ме разбирате. И не я ща някоя само да ми мълчи и нос да ми увесва – нека да вика, да се кара, ако ще вечно намусена и сърдита да е, но винаги да ми се усмихва любовно кога заплатата й давам.
    Второ, за домакинстването… Вижте сега, аз съм ларж човек, не държа да е някоя чистофайница, която ще ми се премазва да ме пере и глади и, не дай Боже, да ми подрежда и чисти като алтава по цял ден. Ми че аз какво ще правя, м? Много искам обаче да ми готви неща, от чиято миризмата само да ми призлява, но да ме кара да ги изяждам с кеф. И аз от мен ще дам – винаги ще вървя след нея и ще драпам като котка на ламарина за още.
    Мерак ми е голем бъдещата ми жена като на приятелите ми да е - отвътре да й иде красноречиво да ми обяснява /желателно е с натякване!/ колко нищо не става от мен и какъв късмет съм извадил с нея, че тя човек ме е направила, че без нея пукнат грош не струвам. Аз пък от своя страна съвестно ще си броя мухите и ще гледам в пазвата на комшийката, докато прекопава картофите, или ще й се сърдя демонстративно и ще отпрашвам също толкова демонстративно в кръчмата при аверчетата. Обещавам обаче след това винаги – ама винаги! – вкъщи да се прибирам и ако не ми отключи вратата, сладко ще заспивам на постелката с надпис „Велкоме”.
    Освен всичко дотук, искам я и темпераментна жена да е – да ме гони да спя в обора, при магарето, когато прекаля с освобождаването от газове, и да ме замеря с чехли всеки път, когато забравя вдигмат капака на тоалетната чиния.
    Не ща бе, не ща да ми е тихо и спокойно! Докога все тъй? Нека и аз си имам жена да ме обижда, да ми съска като змия, да ме заплашва, че ще си иде. Нека никога не разбера с какво съм й черен пред очите. Мчи тъй де - с какво съм по-различен от другите? Не ща и да ми е кофти, че няма кой чашките ракия да ми брои. Както и да си говорим, друго си човек скришом да си допивам за слава Господня, дорде, да речем, наблюдава как комшийката се преоблича.
    Ще е просто прекрасно да идем някъде на гости и всеки път, когато се опитам да кажа нещо, тя да ме настъпва зверски с крак под масата. С ръка на сърце обещавам стоически да търпя на болката и да си продължавам речта, кефът й да ме настъпва да не прекършвам. С мерак ще се давам да ме сръгва в ребрата кога почна да мляскам, като че с прасетата съм на маса. Нека и да ми цъка укорително насреща и да ме гледа с отровен поглед всеки път кога се уригвам звучно и доволно.
    А представяте ли си да е някоя, дето през два-три дена ме кълне и попърджосва на висок глас така, че цяло село да ни слуша, а? Ми ако пък едновремнно и с това ме погва с гьостерица и за смях станем на цяло село!... Ох, леле майко, по-щастлив човек от мен надали нявга ще найдете! Вервайте ми!
    Разбрахте ли ме? Нормална жена искам. Нищо повече.
    И много ви моля – помогнете да намеря такава жена, не ми казвайте, че не съществува. Аз ще почерпа. Па и скоро е сборът на село. Кметът банкет ще ни организира във фоайето на читалището. Влезте ми в положението, не ща да съм сам на вечеринката. Най-тържествено обещавам, че цяло село легенди за нас ще разказва, ако и да ми се наложи да изпия няколко кила ракия и да танцувам брейк на дансинга.

    Уф, за малко да забравя – хубав съм, идеален просто, къща имам.
И вътрешна тоалетна!




Гласувай:
27



1. marmota - Страхотна си!
23.01.2014 16:49
Развесели ме!
Поздрав!
цитирай
2. martito - marmota,
23.01.2014 16:58
Благодаря!
;)
цитирай
3. dorichela - Наде,
23.01.2014 17:09
хахаха дай адреса да му пратим една! :)
цитирай
4. makont - Намираме веднага,
23.01.2014 17:19
даваме я барабар с кошницата, вечер да си се прибира в нея. И да поканите на вечеринката във фоайето на читалището, ей! Ще си носим нож, вилица и лъжица. Усмивки, Мартичко, посмях се с този мераклия.
цитирай
5. martito - dorichela,
23.01.2014 17:29
:))))))))))))) Пращам ти го на лични:))
И да слоЙте панделка на момата. Червена! ;))))))))))
цитирай
6. martito - makont,
23.01.2014 17:31
Заповядайте!!! С мопитата! фоайето на читалие е голямо, място за всички ще има:)))
И да забравите нож, вилица и лъжица, ще ви отстъва героят своите. Момата, момата налице да е! ;)))))))))))))))
цитирай
7. monaliza121 - Еха, много иска този човек, а само ...
23.01.2014 19:52
Еха, много иска този човек, а само една вътрешна тоалетна предлага.:))) Тя жената ще иска поне още една, да чисти, да чистиии...
цитирай
8. martito - monaliza121.
23.01.2014 20:17
:))))))))))) Имаш право, ама аз не мога да не си защитя героина:)))) Все пак той цял се предлага на жената, с все своя хубост, къща и тоал... ъъъъ за това вече говорихме ;))) Наред с всичко това той обещава и слава, която може и да мине границите на селото, че и на съседното:))))))) Ся... да си известен в днешно време не е малка работа ;))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
9. paciencia - :)))
23.01.2014 20:30
Иска той, много иска! Не жена, а хала ще му намерим! Особено с тоя бонус- вътрешната тоалетна- коя ли ще му устои:)
цитирай
10. martito - paciencia,
23.01.2014 20:47
A така - той разчита на помощ:)))))))))))))))
И ся... коя ще му устои... ми ей на - monaliza121 каза - жена, която може да поиска втора тоалетна:)))))))))))))))))))))))))))) Дано не попаднем на такава:)))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
11. zlatkostanoev - Супер завладяващо, уникално чу...
24.01.2014 14:17
Супер завладяващо, уникално чувство за хумор! Аплодисменти!!!
цитирай
12. zabavnata - Уха!
25.01.2014 13:53
ВлИбих се в героя ти от пръв прочит. Ще ме иска ли за сбора, а?
Сещам се за един приятел. Отива преди много години да иска бъдещата си жена и тъста му почва да го разубеждава: "Абе, виж мойто момче, свестен ми се виждаш, за какво ти е тая? Я си помисли по-добре!". А то това било, за да не му връща "дзвера" после.
Ако знае героя ти какво го чака...
Поздрави!
цитирай
13. malama - С мераците човек си умира! Весела и ...
25.01.2014 18:22
С мераците човек си умира! Весела и забавна закачка,,, Хареса ми!
цитирай
14. martito - zlatkostanoev,
26.01.2014 12:27
Тенк ю:))
Весело настроение!:)
цитирай
15. martito - zabavnata,
26.01.2014 12:29
ЩЪ иска, щЪ иска:)))
Познавам такива "тъстове":))))))) Един даже отблизо;))))))
Поздравчета и на теб:)
цитирай
16. martito - malama,
26.01.2014 12:30
Тъй, тъй с мераците си умира, ама с мерак напред, та квото ще да става:)
Весело настроение!:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martito
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2845033
Постинги: 327
Коментари: 10487
Гласове: 37662