Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2015 09:49 - Сексът и селото: Big mamma mia scandal
Автор: martito Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4872 Коментари: 16 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Оживях, разбира се – Господ няма да ме остави да се измъкна така лесно от живота. А и трябваше да разбера какво се е случило с Штафана. Щото ударът от номер 21 заличи спомена за Ракетата, но не и този за лицето на Штафана.
   Та, след 27 часа оздравителен сън от моя страна, Штафана изглеждаше все така проскубана, с посинено око, издрана вежда и подута устна. Нямаше вече кръв, но забелязах множество одрасквания по ръцете и врата й. Такива имаше по ръцете на Салона и по носа на Мара. Леле, какво се е случило?
   - Добре ли си? – попитах аз Штафана.
   - Ооо, на мен нищо ми няма, ама оная вещица ще ме помни цял живот! – и се ухили победоносно.
   - Коя вещица?
   - Оная, дето щеше свекърва да й става – отговори ми Мара.
   „Щеше”, свекърва… какво става тук, нищо не разбирах.
   Нещата се оказаха простички с тук-там елементи на внушаване на превъзходство с различни способи.
   Докато аз съм тичала след номер 21, падах, ставах и миришех на кошара, Штафана отишла на обяд с родители на червенобузестия си Той с главното Т (на когото името е Букет) Та, завел Букет бъдещата си благоверна у дома си. Баща му – „дърт, похотлив пръч” (така го нарече Штафана) – введнагически и за вечни времена харесал невестата. Дарил я щедро със сочни целувки, олигавил я и по ръцете и къде още успял да се докопа, преди Штафана да го отлепи от себе си. После на няколко пъти я потупвал по дупето. Ама съвсем случайно! Или за да почисти роклята й.
   Майката на Букет по стар селски обичай изгледала кръвнишки Штафана, но не стиснала зъби и не я поканила в къщата си, както повелявал обичаят. Започнала да циври, да вие като чакал на месечина:
   - Кого си ни довел, бре сине, ти сърце нямаш ли? Защо нии зачерняш? Мила към родителите нямаш ли, чувство някакво, а? Ох, Боже, Боже, защо ме наказваш така! Защо ме наказваш с такъв син, чувство да няма, живи да иска да ни загроби!...
   Букет гледал като бито кученце, мигал на парцалчета, преглъщал на сухо и се чудел с какви по-нежни думи да успокои майчето си.
   Штафана също мигала на парцали – Букет, дето на мъж й се правел всеки ден, сега дума напреки не можел да каже на майка си, клякал пред нея като гражданче разглезено.
   - Мамо, маминко, моля ти се, бе маме, недей така,… майче….
   Маминка обаче неутешима, взела и да се сополиви, да се лигави, че и очи почнала да бели, пристъпи на задух да демонстрира. Насъбралите се пък зяпачи цъкали с език и корили кандидат-невестата. Штафана не издържала на цирка и плиснала чаша вода в лицето на маминка. И чудото станало! – маминка млъкнала. Секнали и пристъпите на задушване. Изгледала злобно Штафана и изплюла:
   - Кучка!
   Штафана веднага отвърнала с „вещица дърта”. И от тук насетне почнала симфонията по демонстрация на превъзходство, включваща плюене, скубане на коси, косми по ръце и крака, хапания, драскания с нокти, плющящи шамари и тук-там някой ритник. За последното и на двете им бе зор – един и същ едър калибър бяха.
   С добре премерено ляво кроше Штафана успяла да катурне дъртата вещица на земята и се метнала отгоре й. Оскубала й хубаво мустака и бакенбардите, докато „вещицата” полагала усилия да направи Штафана плешива. Одрала веждата на Штафана, което принудило Штафана да опозори маминка като оскубала брадата й. После я отъркаляла хубаво в калта, като не спряла да й скубе космите под мишниците. 
   Как станало, никой не може да каже, но маминка нацелила с лакът окото на Штафана, а после и устата. Штафана изплюла кръв и с цялата си всеотдайност и любов в кавички върнала жеста на маминка с удар под брадичката. Маминка прехапала език и глътнала зъб-два.
   Едва тогава Букет се сетил да извади ръце от джобчетата и се спуснал да разтървя женищата. Изял няколко солидни шамара и бил на път да се оттегли, когато пристигнали Мара и Салона. Някак си, с цената на много изгубени косми, зачервена кожа от шамари и следи от нокти, а впоследствие и болки в гърба, момичетата успели да отскубнат Штафана от маминка. Едва я успокоили и чули за моите подвизи в кошарата, та тръгнали и мен да спасяват…
   - Представяш ли си? – коментираше Штафана – той си стоеше там като пън и не направи нищо, за да ме защити от майчето си. Стоя, гледа, поти се като на класно и само пристъпяше от крак на крак. Идиот!...
   С яд Штафана отхапа голямо парче баница и го погълна, без да го дъвче.
   - А онзи пък, дъртият, - продължи Штафана – през цялото време не спря да се кефи, да подвиква окуражително и да ни снима. Мръсник!...

   Мдааа… ден метежен беше онзи ден, но отмина. Можехме да започнем начисто…
 



Гласувай:
16



1. blondinkas4uk09 - Martito,
15.07.2015 21:12
Както винаги историйката ти си е просто култова. :) :) :)
цитирай
2. martito - blondinkas4uk09,
15.07.2015 22:48
:) Благодаря ти! :)
Специален поздрав:
https://www.youtube/watch?v=xAO58utaAPQ

:)
цитирай
3. mvls - Голям разказвач си, Мартито! Беше ...
16.07.2015 05:35
Голям разказвач си, Мартито! Беше скучно без теб. Винаги ми подобряваш настроението. Приятен ден.
цитирай
4. martito - mvls,
16.07.2015 09:20
Привеееет! Не се бяхме засичали отдавна, наистина!
Благодаря за хубавите думи! Обичам да разсмивам хората :)
Хубав ден с много, много настроение!
цитирай
5. katan - Ужас, ужасен:)))!!!
16.07.2015 10:41
Какво ли още има да се случи:)?
цитирай
6. martito - katan,
16.07.2015 11:18
:)) Животът е голяма изненада, все те включва в нещо, в което не си очаквал да вземеш участие :)) Ще видим при тях какво ще им измисли животът :)
Хубав ден с много настроение :)
цитирай
7. mt46 - Поздрав!...
16.07.2015 12:18
След като има Штафана, защо няма Штаскъсам?... :)
цитирай
8. martito - mt46,
16.07.2015 12:29
:))))) Ааууу, много ми хареса иметооо!! Имаш гоооо! Още в следващата "серия" :)))))))))))))))))))
Обещавам! Честен кръст, чавдарска, пионерска и ... ;))))
Кефиш, mt46 :)
цитирай
9. shtaparov - В държането на Букетчо има желязна ...
16.07.2015 14:47
В държането на Букетчо има желязна логика,почерпена от напълно реален случай- в днешно време на село обикновено остават младежи,които се вслушват повече в родителите си,а всички останали за съжаление напускат...
цитирай
10. martito - shtaparov,
16.07.2015 17:26
:)) Държането на Букет е на типа мамино синче, т.е. не на мъж, който знае какво иска, как го иска и действа, за да го получи (а такива впечатления е оставил у Штафана)
И понеже коментарът ти звучи много сериозно, аз няма да продължа с моя, още повече че не схващам добре връзката, която ти правиш, между слушането на родителите и оставането на село :)
Хубав ден и много усмивки :)
цитирай
11. stela50 - Преживяванията на момичетата надминаха очакванията ми...
16.07.2015 20:16
трябва да призная, че мислено се впуснах да помагам в боя -
много държелива тази кандидат свекърва... много емоции
в това село, чак да им завидиш. Е, не за такъв Букет, разбира се...
Вече не гадая, а чакам следващия епизод.
Поздрави, Мартито !... и до скоро !
цитирай
12. martito - stela50,
16.07.2015 21:51
:))) От коментара ти разбирам, че преживелиците на момичетата са те изненадали приятно :))) Под секрет - те и мен изненадват ;)
А Букет... букет вече е извън "сериала" ;))
Хубава вечер, stela50, и до... да, до скоро:)
цитирай
13. pvdaskalov - * ! *
17.07.2015 14:49
Тез скандални историйки са описани живо, с подходящ речник и допълват женския образ на бай ти Ганьо. Трябва да са мааалко по-кратки и заспиват като шедьоври.
Поздрави!
П и е р
ПС - Как ли щяха да ги разкажат комиците на Слави! След представлениети щеше да има вади по пода.
цитирай
14. shtaparov - :)) Държането на Букет е на типа м...
17.07.2015 15:40
martito написа:
:)) Държането на Букет е на типа мамино синче, т.е. не на мъж, който знае какво иска, как го иска и действа, за да го получи (а такива впечатления е оставил у Штафана)
И понеже коментарът ти звучи много сериозно, аз няма да продължа с моя, още повече че не схващам добре връзката, която ти правиш, между слушането на родителите и оставането на село :)Хубав ден и много усмивки :)

Оставането на село е по настояване на родителите- те не искат да живеят другаде защото не им харесва,но и няма да им е приятно,ако децата им ги напуснат- това е добре разбираемо,нали??!! Ако пък "детето" (син или дъщелря- без значение) се падне да е по-милозливо,то с удоволствие ще се вслушва в думите на родителите си,които няма сърце да изостави.
цитирай
15. martito - pvdaskalov,
17.07.2015 16:10
Благодаря за изказаното мнение :)
А за комиците на Слави... кой знае... най-вероятно си прав ;)
Хубав ден и много, много настроение :)
цитирай
16. martito - shtaparov,
17.07.2015 16:12
Сега вече виждам ясно връзката, която правиш :) Радвам се, че се поясни :)
Хубав ден и много настроение :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martito
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2855577
Постинги: 327
Коментари: 10487
Гласове: 37663