Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2016 22:19 - Сексът и селото 3: Стъпка напред
Автор: martito Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3738 Коментари: 9 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Споко, народе, жива съм! Въпреки че баба Мери усърдно ми спираше тока. То и зарад нея тъй дълго отсъствах. И ще ви разказвам. Ооо, колко има да разказвам!...
   Междувременно с Ракетата се обичаме много и по много. Оправихме нещата. Заедно. Сега, азе, че понякога глупея и върша дивотии ,е факт. Но пък той си знае стоката (демек – мен) и ми помага да си изсърбам попарата. И въпреки че – убедена съм – със сигурност много му се иска да ме напляска поучителната, пак ме обича и ми купува бонбони. Душичката ми! То и аз, де. Ама… нали…
   Току не си вдигна мерника. Обаче, хмм…обаче! - как съм го вдигнала мерника аз на Кольооооо! Как му ги кърша и надиплям, и идея си няма. Такъв тупаник му кроя и шия на ръка, че малък ще му се види света. И не ме гледайте все едно съм мръднала на акъл. Ще го бия! Има защо! И му се трупа.
   Вързани сме били. Някак си. Няма значение как и почему. Важното е, че дивотиите в главата му разбуждат моите и става една мътна и кървава, в която аз съм потърпевшата. Самонаказвам се. И аман вече от строй се и преброй се с вдигнати ръце зад вратата!
   Вярно е, че ако няма дивотии в моята глава, всичко щеше да е ок. Но също така е верен и изводът, че ако нашамаря Кольо, ще е все едно съм ошамарила себе си. Значи – тупам Кольо и наказвам себе си. Косвено. По заобиколния път.
   Цяла стъпка напред. Нали?
   Така пак ще се разправям с дивотиите в главата си, но няма да бия директно по себе си. А по Кольо. Че и по още един хубавец. Очичките ще им посиня аз и на двамата, кУ ще в синхрон да ми мигат насреща на парцали. И Съко Сурваков ще осурвакам аз, щот хич си не поплюва, ако и да ме гледа все едно на патогноски му говоря. Докарва си физиономията „невинен съм” и ми изплещва нещо на фъфлещия си диалект, оставяйки ме да се чудя на английски ли ми говори или трябва да си мия ушите пак. И той дивак!
   Ходи ми наляво-надясно, прави се, че събира разни ми ти шишета, пъчи се на тая, на оная, усмихва се чаровно. А в Мара ей такива очи облещил.
   Сега, Кольо, какъвто и дечко да е понякога, не е кьорав. Цяла армия дивотии се строява у него, развява бойните знамена и вперед, мила моя майно льо!…
   От там пък, сещате се, моите дивотии изскачат бодро от укритията си и на абордаж – мен и Ракетата. Без ред.
   И сега – за да не страда Ракетата, а аз да се наказвам и за това по дифолт, рекох да обърна посоката. Шамаря си дивотиите индиректно. Бия Кольо. Докато не си седне на задника и не проумее, че Мара е хубава жена и Е и ЩЕ Е харесвана от други мъже. Но тя иска него. Точка.
   Дали ще проработи схемата – не знам, но със сигурност няма да навреди. А и що да си кривя душата – по-леко ще ми е. А Мара… хмм… тя като нищо в такива моменти да се прави на приятно заета.
   И всички тези прозрения се случват – представяте ли си – по време на гостуването на баба Мери. Моето бабче. Което няма нищо общо с кротките баби на село, дето си бият лафа за плетки и кокетки. За нула бройки баба Мери обърна с главата надолу цяло село, завъртоса лайсните на всички овдовели и неовдовели селяни над петдесет и пет ( че и под тях) и направи така, че кметът да се изчерви до уши пред цяло село, а аз да си глътна целия инак красноречив речник
   Но за нея следващия път. Сега отивам да си нацелувам момчето.
 



Гласувай:
16



1. shtaparov - И аз така си знаех- че си жива: само се ...
09.03.2016 23:13
И аз така си знаех- че си жива: само се чудех дали либидото ти още е живо,но сега вече се успокоих :))
цитирай
2. martito - shtaparov,
09.03.2016 23:16
Па язе съм с Ракета - либидото с него е вечно ;)))))))))))))
цитирай
3. shtaparov - Па язе съм с Ракета - либидото с него е ...
09.03.2016 23:19
martito написа:
Па язе съм с Ракета - либидото с него е вечно ;)))))))))))))

Трудолюбивата Ракета не хвърка ли често по съседни планети,все на космодрума ли клечи? :))
цитирай
4. martito - shtaparov,
09.03.2016 23:25
Ех, shtaparov, не схвана ли - за Ракетата Къша е цялата Вселена ;))
цитирай
5. shtaparov - Ех, shtaparov, не схвана ли - за Р...
10.03.2016 13:53
martito написа:
Ех, shtaparov, не схвана ли - за Ракетата Къша е цялата Вселена ;))

Абе схванах го аз,само не ми стана ясно как не капна добрата Ракета да кръстосва пълната с черни дупки Вселена ката ден,та не кръшна да поотмори малко в селската кръчмица и да ти даде миг за разпускане? :))
цитирай
6. martito - shtaparov,
10.03.2016 14:28
Не може да бъде!
Shtaparov, ти мераци къмто Къша ли имаш?
;)))))
цитирай
7. shtaparov - Не може да бъде! Shtaparov, ти ме...
10.03.2016 16:55
martito написа:
Не може да бъде! Shtaparov, ти мераци къмто Къша ли имаш? ;)))))

E-e,аз не съм травестит! Имам интерес но не към Къша,а към психология сродна на твоята,вкус,облекло,парфюми,бикини и предпочитания. Не заради особени помисли а заради поезията,потенциала и емоциите,закътани в нея. Никакви други мераци не признавам- не ме бива много в признанията,признавам! :))
цитирай
8. martito - shtaparov,
10.03.2016 20:41
Демек - вълнува те женската психология... или нещо греша?
И що да е нужно да си травестит, за да харесаш Къша? Ся... какво й е на героинята ми?
;)))))))))))))))))))
цитирай
9. shtaparov - Исках да кажа, че само...
11.03.2016 13:56
Исках да кажа,че само травестит не би я харесал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martito
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2844349
Постинги: 327
Коментари: 10487
Гласове: 37662